0
В корзині немає товарів

Вишивка на оббивці: в гонитві за індивідуальністю

Одне з найдавніших мистецтв, вишивання все ще в тренді. З появою спеціальних верстатів воно втратило сакральний сенс, але не здатність змінювати одяг і предмети інтер'єру. А заодно стало доступним і швидким. Десяток-другий хвилин — і вишивка на офісному кріслі або дивані готова. Але чи є в ній сенс, крім естетики?

На комп'ютерному кріслі

Зображення зазвичай розміщують на внутрішній або зовнішній стороні спинки. Ефект залежить від того, що вишито і для кого:

  • Логотип на офісних кріслах. Маленький, а точніше, недорогий крок для бюджету компанії та величезний — на шляху до впровадження фірмового стилю. Чим більше елементів нагадують співробітникам про те, що вони одна команда, тим тепліша атмосфера і вища продуктивність. Чим частіше це помічають клієнти та партнери, тим вищий рівень їх довіри.
  • Ініціали керівника на його «троні». Не дарма кажуть: щоб полюбити навколишніх, потрібно спершу навчитися любити себе. Витончено оформлені літери схожі на фамільний герб. Такий дизайн машинної вишивки — елегантний спосіб демонструвати статус і вселяти повагу відвідувачам і підлеглим.
  • Шарж або інше жартівливе зображення на подарунок. Іменинник оцінить ергономічне крісло, навіть якщо воно без кумедних бонусів. Але вишити що-небудь таке, сенс чого до кінця зрозумілий тільки старим друзям — гарантія позитивних емоцій.
  • Улюблені персонажі на дитячих моделях. Згадайте, як у прагненні виділитися ліпили куди-небудь наклейки від жуйок. Вашій дитині пощастило більше. Нехай вона вибере зображення Бетмена або Чудо-жінки — і воно опиниться на спинці його нового ортопедичного крісла. Однолітки точно заздритимуть.

На дивані

Багато моделей м'яких меблів однаково безликі, але з вишитим зображенням — завжди унікальні та по-різному екстравагантні. Ефект вишивки на спинці дивана знову-таки напряму залежить від її значення:

  • Офісні м'які меблі з логотипом компанії. Ще один штрих до фірмового стилю і простий спосіб перетворити якісний, але все-таки не створений за індивідуальним замовленням диван в унікальний ретранслятор корпоративних цінностей, який не тільки служить за прямим призначенням, але і працює на імідж компанії.
  • Вишивка на дивані в незвичайному стилі. Який не обов'язково безпосередньо перегукується з корпоративним. Наприклад, ілюстрації в дусі «Зоряних війн» зроблять зону відпочинку в офісі творчої студії по-справжньому затишним місцем. Звичайно, за умови, що серед співробітників багато шанувальників цієї космічної франшизи.
  • Геометричні фігури та інші абстракції. Навіть якщо ви не палкий шанувальник Малевича і Кандинського, напевно оціните цей простий спосіб прикрасити оббивку. Такі акценти особливо доречні в інтер'єрі стилю хай-тек.

Чи варто обмежуватися вишивкою на спинці дивана? Звичайно, ні! Вишивка на подушці — ось ще один ефектний шлях до корпоративного лиску. До того ж подушки легко замінити, якщо компанія вирішить провести ребрендинг або іншим способом доопрацювати фірмовий стиль.

Де місце такому декору в сучасному офісі?

Усюди, де знайшлося місце меблям. Подушки, диван або офісне крісло з вишивкою, всупереч наївним асоціаціям з рукоділлям, не роблять інтер'єр легковажним. Вишитий логотип або будь-яке інше зображення — такий же засіб оформлення простору, як і робота з кольором або картини на стінах.

У приймальні та кабінеті керівника, в переговорній, конференц-залі та зоні відпочинку — такі акценти всюди актуальні. Але лише в тому випадку, якщо продумані до дрібниць. Тому, перш ніж впроваджувати свої задуми, ретельно підійдіть до розробки дизайну вишивки. Найкраще довірити її професіоналам.

На закінчення

Як зробити замовлення на вишивку? Збираючи крісло в онлайн-конструкторі, ви не знайдете такого пункту: цей творчий процес складно стандартизувати. Уже після оформлення замовлення з вами зв'яжеться менеджер. Він опише, яким може бути зображення для вишивки та з'ясує, де його потрібно розмістити. У випадку з диваном алгоритм той же.

KULIK SYSTEM: ми вишиваємо не просто зображення, а імідж, емоції та атмосферу. Не втрачайте можливість зробити їх барвистими.

Фото вишивки на кріслі


Поділитися з друзями: