0
В корзині немає товарів

Втома зашкалює – як віднайти бадьорість і повернути енергію?

Ви відчуваєте себе виснаженим наприкінці робочого дня і не можете дочекатися виходу з офісу? Хочете, щоб у вас була така ж продуктивність, як на початку дня? Повірте, це можливо.

В інтернеті є безліч статей на тему втоми в офісі, але не всі вони дають нам розв'язання проблеми. Сьогодні ви будете винагороджені корисною інформацією про те, як повернути бадьорість і енергію, працюючи по 8-10 годин щодня.

Для початку розглянемо, що таке стрес? Коли ви працюєте, зазвичай поруч з вами знаходиться багато людей. Вони розмовляють, вирішують завдання і це створюють монотонний шум на задньому плані. Іноді вони підходять до вас, ставлять запитання, вас також викликає начальник, який не завжди посміхається і говорить приємні речі. Це називається соціальне втручання у ваш внутрішній світ. Але ж це соціум, без цього ніяк. Нас оточує маса відволікаючих, навантажувальних нервову систему, моментів – яскраве світло, гучний звук, незручне робоче місце, терміни здачі проекту – все це додає «ложку дьогтю» до рівня стресу, який випробовує нас в робочому просторі.

Відсутність фізичного комфорту відіграє майже ключову роль в нашому самопочутті. Наші тіла природою покликані перебувати або в горизонтальному положенні, або у вертикальному, і при цьому залишатися активними, рухатися, а не відкидатися на спинку крісла і сидіти в нерухомому положенні весь день. З цієї причини наші внутрішні органи, кров і м'язова активність недостатньо стимулюються і їх функції слабшають.

Де ж золота середина? 

Досить складно компенсувати цю глобальну проблему парою корисних порад. Але ми спробуємо. Отже, для початку: 

  • Не сидіть в одному положенні протягом тривалого часу – регулярно робіть короткі осмислені перерви. Можливо, було б корисно постояти деякий час, при цьому продовжувати фокусуватися на завданні;
  • Використовуйте ортопедичне крісло, яке сприяє активному сидінню і правильно налаштоване під ваші параметри, вага і зріст. Крісло має переміщатися разом з вашим тілом і не залишатися в певній позиції заблокованою;
  • Сидіть в кріслі глибоко, щоб підтримувалися ваші стегна і хребет, зменшуючи навантаження на хребці та дисках в поперековій області. Занадто часто ми виявляємо, що сидимо на краю нашого місця, нахиляючись вперед, зігнувшись над завданням. Набагато краще мати більш розслаблену відкинуту позу;
  • Отримуйте свіже повітря. Пройдіться по коридору, на балкон, погуляйте навколо офісу. Можливо, біля вас є парк? Чудово! Зробіть невелику зарядку, потягніть м'язи, заповніть легені, отримаєте порцію сонячного світла;
  • Харчуйтеся регулярно і правильно. Уникайте наслідків занадто великої кількості важкої їжі, за якими йдуть затяжні періоди бездіяльності;
  • Насолоджуйтесь тим, чим ви займаєтеся – посміхайтеся, смійтеся, відзначайте щоденні перемоги, намагайтеся мислити філософськи про повсякденні проблеми. Ви побачите, що так жити набагато простіше і приємніше. Пам'ятайте, що будь-яку життєву ситуацію контролюєте саме ви. 

Хоча відповідальність за успішність робочого дня повністю лежить на вас. KULIK SYSTEM, безумовно, може дати вам кілька професійних рекомендацій і запропонувати оптимальне рішення для комфортного проведення часу на робочому місці. 

Ми пропонуємо великий вибір ергономічних рішень і варіантів крісел відповідно до вимог вашого робочого місця. Доступні будь-якому бюджету моделі, з різними модифікаціями та можливістю індивідуального дизайну.

Що це означає? Те, що ваше крісло стане практично єдиним цілим з вами. Воно буде повторювати анатомічні контури вашого тіла, ідеально підходити вам за висотою, глибиною розташування сидіння і, крім того, чудово впишеться в дизайн інтер'єру. Різні кольори та матеріали обробки, багатий функціонал – обіцяємо, ви будете вражені.

Проконсультуйтеся з нашим менеджером, він з радістю допоможе вам зупинити свій вибір і придбати найкраще для вас ортопедичне крісло.

Запас сил навіть в кінці робочого дня!

Поділитися з друзями: