0
В корзині немає товарів

Небезпечний технологічний прогрес

З розвитком технологій змінюється все. З’являються нові компанії, нові професії, які тісно зв'язані з інформаційними технологіями, життя без яких ми вже й навіть не уявляємо.

А ви помічали скільки часу на добу ви проводите в сидячому стані?

За американськими дослідженнями, середньостатистичний житель мегаполісу проводить близько 8 годин на день в стані неактивності, і це, не включаючи 8-ми годинний сон! Така статистика не дуже приваблива, а її наслідки так і зовсім згубні. Згубні, в першу чергу, для нашого здоров'я.

Одним з популярних захворювань, з яким стикаються комп'ютерні трудоголіки, можна назвати Тунельний синдром зап'ястного каналу. Власне кажучи, Тунельний синдром може торкнутися будь-якого суглобу, бо це здавлення нервів і судинних пучків в певних анатомічних місцях.

   Які ж професії найбільше схильні до такого роду захворювань?

  • Дизайнери
  • Програмісти
  • Колишні спортсмени
  • Керівники
  • Бухгалтери

І це не весь перелік фахівців, яким близька ця проблема.

Симптоматика Тунельного синдрому проявляється, зазвичай, слабкістю кисті, онімінням кінцівок, поколюванням, набряком, болем, обмеженням рухливості. І радимо не запускати процес і вчасно звертатися до лікаря-невропатолога.

Хворобі простіше запобігти, ніж лікувати.

Профілактика розвитку Тунельного синдрому включає:

  • періодичний відпочинок рук і зап'ястя;
  • зарядку вранці, контрастний душ для зміцнення імунітету організму;
  • своєчасне звернення до терапевта, в разі проявів симптоматики;
  • правильно підібране робоче місце;
  • дотримання рук в теплі в холодну пору сезону.

Якщо ж скоротити кількість годин за робочим місцем не вдається, то слід уважно придивитися до свого робочого місця та облаштувати його відповідно до правил ергономіки робочого простору. Вони говорять наступне, що ергономічне крісло — це основоположна річ Вашого бездоганного стану тіла. Посудіть самі. Одні тільки регульовані за висотою підлокітники знімають м'язову напругу з області передпліч і зап'ястя, не кажучи вже про регулювання інших елементів крісла. Важливе місце займає і регульований по висоті стіл.

Саме такий ергономічний тандем дозволяє уникнути розвитку Тунельного синдрому і проводити робочий час з релаксом і в бадьорому стані душі та тіла.

Придивіться до продукції компанії KULIK SYSTEM. Це найкраще ергономічне рішення на ринку України, яке оцінили провідні фахівці в області вертебрології та ортопедії. Фахівці компанії роблять все, щоб кожен міг користуватися комфортними меблями та берегти своє здоров'я. З продукцією KULIK SYSTEM вам підвладні будь-які вершини! Кожен день ви будете бадьорі та в чудовому настрої. Ваше самопочуття в надійних руках, тому ви легко зможете зосередитися на роботі та успішно досягати поставлених цілей.

office.jpg

Поділитися з друзями: