0
В корзині немає товарів

Огляд регулювань крісла для дорослих: налаштуйтеся на зручну хвилю

Комфорт — поняття індивідуальне. Існують, звичайно, непорушні принципи ергономіки та ортопедії, які реалізовані в кріслах KULIK SYSTEM. Однак і в заданих рамках у вас достатньо інструментів, що дозволяють адаптувати крісло відповідно до своїх вимог.

Підголівник

Регулювання по висоті. Цілих 15 позицій, щоб вам було по-справжньому зручно, а шийний відділ хребта не страждав від навантаження.

Налаштування кута нахилу. Повноцінний кровообіг в області шиї гарантовано. Так само як і відсутність дискомфорту. Оцініть значний діапазон регулювання — від 0 до 180 °.

Підіймайте, опускайте і нахиляйте підголівник без зайвих зусиль — легким рухом руки.

Спинка

Регулювання по висоті. Виберіть, в якій з 14 позицій підтримка попереку найбільш ефективна. Просто сядьте в крісло та одним клацанням підійміть спинку так, щоб розташувати область підтримки поперекового відділу між тазом і першим ребром. Хочете повернути вихідне положення? Спочатку підніміть спинку в крайню верхню позицію, а потім різко опустіть в крайню нижню.

Регулювання жорсткості гойдання. Адаптуйте її під себе — і м'язи спини вже точно не будуть перепрацьовувати. І знову все дуже просто: не спираючись на спинку, висуваєте важіль праворуч і обертаєте навколо осі. За годинниковою стрілкою — збільшення, проти — зменшення.

Налаштування кута нахилу. Максимально опустіть перший важіль ліворуч, а після вибору потрібного положення спинки поверніть його назад вгору. Щоб дати м'язам повноцінний відпочинок, можете варіювати кут в межах від 90 до 140 °.

Система ANTISHOCK. Від крісла KULIK SYSTEM ви можете не боятися удару в спину. Адже і після зняття блокування механізму спинка зберігає своє становище. Вона відхилиться, лише коли ви на неї знову обіпретесь.

Сидіння

Регулювання кута нахилу. Отримаєте рішучу перемогу над статичним навантаженням на підколінні вени, а також на підколінну і стегнову артерії. Сівши в крісло, підійміть другий важіль праворуч. Досягніть правильного положення, перш за все — вигину ніг до 90 °. Опустіть важіль.

Налаштування по висоті. Ще один спосіб подбати про підколінні судини, знівелювавши навантаження. Висота сидіння повинна забезпечувати вигин ніг під кутом 90 °. Встаньте з крісла. Підніміть його, потягнувши вгору перший важіль праворуч. А якщо зробите цю маніпуляцію сидячи в кріслі, ви його опустите.

Регулювання по глибині. Нестандартне зростання — не привід сидіти незручно. Ваші стегна повинні бути «втоплені» в кріслі мінімум на ¾ довжини, та й про коректне положення таза не забувайте. Цими переміщеннями завідує спеціальний механізм — слайдер, що пропонує 5 позицій фіксації.

Сидячи в кріслі, потягніть вгору другий важіль зліва. Рухаючи тазом вперед або назад, виберіть зручне положення, після чого зафіксуйте сидіння, повернувши важіль у вихідну позицію.

Підлокітники

Регулювання по висоті. У вашому розпорядженні 5 позицій. Підберете потрібну — і попрощаєтеся з м'язовою напругою в передпліччях і зап'ястях. Щоб відкоригувати висоту, натисніть кнопку під підлокітником і задайте йому потрібний рівень.

Ми зробили все, щоб кожен міг сидіти зручно. Тепер ваш комфорт — у ваших руках.

Фото регулювання крісла для дорослих

Поділитися з друзями: