0
В корзині немає товарів

Як вибрати крісло для керівника?

Ваш кабінет — свята святих підприємства. Адже саме там приймаються доленосні для колективу рішення. А для партнерів саме його інтер'єр, в поєднанні з особистістю самого керівника, часто визначає імідж компанії. Тому все в кабінеті повинно бути продумано до дрібниць. Не кажучи вже про такий важливий аспект, як крісло керівника.

Якими бувають крісла для керівників?

Практично будь-якими. Адже що потрібно від крісла керівника? Бути зручним, а також підкреслювати статус і характер власника. Все інше — справа смаку. Так що вони поділяються на безліч видів. Однак дійсно важливі два критерії: стать і користь для здоров'я. Так що потрібно лише вибрати, буде воно:

  • Чоловічим або жіночим. Для представників сильної статі — більш масивні, консервативні та, як правило, стримані в кольорових рішеннях. Для жінок, зрозуміло, передбачені більш витончені та елегантні моделі, що допускають досить вільні відтінки. Втім, більш ніж достатньо й унісекс-варіантів.
  • Звичайним або ортопедичним. Перші не мають ніякого відношення до ергономіки, хоча часом можуть похизуватися приємним дизайном. Другі створені, щоб забезпечити сидячому максимальний комфорт, а головне — подбати про його здоров'я, знівелювавши шкоду від сидячого способу життя.

На що звернути увагу, щоб вдало вибрати ергономічне крісло для керівника?

На все. Ідеальні офісні крісла для керівника — ті, в яких жодна дрібниця не залишилася без уваги. Адже незначні недоліки мають властивість обертатися тяжкими наслідками. Тільки завдяки індивідуальному налаштуванню крісла можна домогтися дійсно ефективної роботи та повноцінного відпочинку.

Запам'ятайте одне важливе слово — мультимеханізм. Щоб кожен сантиметр був адаптований згідно з вашими анатомічними особливостями, потрібно відрегулювати десятки параметрів, починаючи з висоти підголівника та закінчуючи кутом нахилу сидіння. Словом, чим більше налаштувань, тим краще.

Не менш важливим є наповнювач. Надмірна економія обов'язково вийде боком. Виберіть поролон або синтепон — і вже через лічені місяці від крісла керівника залишиться лише пародія. Заслужену першість утримує суцільнолитий еластомер, розрахований більш ніж на 1 000 000 циклів фізичного контакту, а значить, на десятки років експлуатації без втрати форми.

Яким матеріалом оббити крісло для керівника?

Все залежить від вашого гаманця. Але в будь-якому випадку оббивка повинна бути стильною, зносостійкою і легко піддаватися чищенню. Перш за все зверніть увагу на наступні варіанти:

  • Натуральна шкіра. У тому числі екзотичних тварин. Решту шкіряних крісел для керівника можна прикрасити тисненням, наприклад, під крокодила.
  • Екошкіра. Елегантний компроміс, остаточно витіснив з індустрії дерматин. Має гарний вигляд і перфорована варіація.
  • Антара. Штучна замша, надійно захищена тефлоновим просоченням. Довговічна, не вимагає особливого догляду.
  • Азур. Доступний, але від того не менш ефектний матеріал. Тканинний, на натуральній основі, з тонким і міцним плетінням ниток.

Який колір вибрати?

Як не крути, а більшість керівників воліють отримати крісло класичного дизайну. У цьому випадку вибір кольорів невеликий: як правило, це чорний, білий, бежевий або коричневий. Але якщо майбутній володар не проти експериментів, та й інші офісні меблі в кабінеті керівника допускають їх, то ніщо не обмежує фантазію. До того ж ніхто не заборонить чоловікові вибрати яскравий витончений «трон», а жінці — масивний чорний.

Яким вимогам повинні відповідати сидіння і спинка директорського крісла?

Їх форми повинні бути продумані не дизайнерами, а ортопедами, вертебрологами та фахівцями з ергономіки. Якщо говорити просто, в таких виробах у вас не вийде сидіти неправильно. Ергономічні спинки та сидіння для крісел розроблені таким чином, щоб забезпечити підтримку 5 основних зон хребта:

  • Шиї. Подбати про неї покликаний підголівник з регулюванням.
  • Грудного відділу хребта. Щоб знизити навантаження на нього і розправити легені, потрібні анатомічно правильні вигини спинки.
  • Попереку. Забути про болі в цій області також допоможе спеціальний вигин спинки.
  • Тазу. Важливо, щоб він знаходився в коректному положенні. Інакше — проблеми з кровообігом.
  • Куприку. На нього тисне основна частина маси тіла. Щоб змінити це, купуйте сидіння зі спеціальним поглибленням.

Тепер ви знаєте, як правильно підібрати крісло для керівника, щоб підвищити продуктивність роботи. А де ефективний лідер, там і успішна компанія.

Фото найкращого крісла для керівника

Поділитися з друзями: