0
В корзині немає товарів

Обираємо подарунок керівнику на Новий Рік: як поєднати приємне з корисним

Потішити керівника чимось дійсно потрібним і водночас ефектним не так вже й легко. Зазвичай, у такої людини вже є все, до чого вона прагнула. Крім того, підлеглі знають її лише з однієї сторони.

Навіть, якщо відомо, що керівник завзятий мисливець, шанувальник елітної кави або пристрасний колекціонер, завдання не особливо спрощується. Навряд чи ви розбираєтеся в його хобі. А що, якщо він лише нещодавно очолив колектив і поки що залишається людиною-загадкою? Так, що ж подарувати керівникові на Новий рік — це ще те питання.

Даруйте комфорт, підкреслюючи статус 

Простий шлях є найвірнішим. Забезпечте шефу ще більш комфортні умови праці. Кращого способу зробити це, ніж ергономічні крісла для керівників, ще не придумали. Адже, це не просто предмет інтер'єру, а статусна річ, здатна підкреслити характер власника.

Кабінет керівника — одна з головних складових іміджу компанії. Тут приймають партнерів, розв'язують складні завдання, укладають важливі контракти. І якщо «правитель» задовольняється стільцем замість трону, значить, негаразд щось у вашому «королівстві». Негайно виправляйте.

Що потрібно врахувати при виборі крісла?

Вирішуючи, що подарувати керівникові на Новий рік, в першу чергу зверніть увагу на експлуатаційні характеристики. Саме комфорт повинен бути на чільному місці. Чим ширше функціональність крісла, тим менше шкоди від сидячого способу життя.

Переконайтеся, що матеріал оббивки якісний і довговічний. Все інше — від форми до елементів декору — залежить від інтер'єру і, зрозуміло,- самого майбутнього власника. Не обов'язкова сувора класика, навіть сміливі рішення можуть виявитися вдалими. Головне — дотримуватися гармонії.

Ми згодні, що можна подарувати керівництву на Новий рік і якусь універсальну модель. Але якщо вже стоїть завдання підкреслити характер, вибирайте для представників сильної статі чоловічі варіанти, а для прекрасної — жіночі. Хоча ніхто не забороняє жінкам сидіти на масивних чорних кріслах, а чоловікам — на елегантних світлих.

До того ж є чимало способів додати індивідуальності:

  • гравіювання (вишивка корпоративної символіки на підголівнику і спинці);
  • кристали Swarovski;
  • дизайнерський шов;
  • незвичайні кольорові рішення;
  • оббивка, що імітує шкіру екзотичних тварин (крокодила, страуса, пітона).

А якщо у нього вже є крісло?

Не біда. Існують й інші ергономічні офісні меблі. Облаштуйте кабінет не просто зі смаком, а ефективно організуйте робочий простір. Тумба, комод або цілий стелаж для документів, шафа, журнальний столик — все це можна підібрати в єдиному стилі. 

Ефективному лідеру (адже ваш бос саме такий?) завжди є чим зайнятися. Від його рішень багато чого залежить. Оснащувати офіс меблями — не його рівень. Проте, це відмінний подарунок, щоб висловити шефу свою повагу.

Фото крісел для директорів

Поділитися з друзями: