0
В корзині немає товарів

Дизайнерський ремонт офісу: як правильно інвестувати в інтер'єр

Ви зважилися на серйозний крок. Можливо, на найсерйозніший з моменту відкриття власного бізнесу. Ні, ми не хилимо до того, що ремонт — ще одне стихійне лихо нарівні з пожежею, землетрусом і повінню. Це масштабний і відповідальний проект, що знаменує новий етап у розвитку вашої компанії.

У чому особливості ремонту офісних приміщень?

Головне при ремонті офісу — те, що дизайн підпорядковується функціональності, а не навпаки. Це правило, звичайно, можна застосувати та до квартир, але в такому випадку питання стоїть особливо гостро. Ніяка інтер'єрна вишуканість не компенсує неправильне розташування розеток або недолік освітлення.

Крім того, ремонт приміщення офісу часто передбачає роботу з великим простором. Грамотно ним розпорядитися — та ще задача. Поділ на кабінети або, навпаки, open space — вибирайте, що краще для вашого колективу. Не припиняйте мислити масштабно.

Чим відрізняється дизайнерський ремонт від звичайного?

Це зовсім інший рівень. Вибрати вдалий стиль самому складно. Адже недаремно офісний інтер'єр довго був синонімом зневіри та нудьги. Багато в чому тут винні обивательські стереотипи. В іншому кутку рингу — відсутність почуття міри, а з ним і нагромадження несумісних рішень в одному інтер'єрі.

Дизайнерський ремонт офісу — це перш за все єдина концепція, що передбачає все до найдрібніших деталей. Створити ефектний інтер'єр — важливе, але все ж не головне завдання. В першу чергу розроблена дизайнером концепція повинна повністю відображати дух вашої компанії та створювати правильну атмосферу.

Коли потрібно запросити дизайнера?

Коли потрібен не просто ремонт. Освіжити інтер'єр — завдання, з яким ви та самі цілком впораєтеся. Вибрати шпалери, лінолеум, світильники — не складе труднощів. Правда, і особливого ефекту не чекайте.

А дизайнерський ремонт — для тих, хто хоче глобальних змін. Маєте намір в деталях продумати ергономіку, підібрати не тільки зручні, але й елегантні меблі, створити власний стиль і при цьому бути впевненим в результаті на всі сто? Значить, це ваш вибір.

Які варіанти дизайну можна застосувати для офісних приміщень?

По суті, вам підійдуть будь-які рішення, крім підкреслено домашніх. Це стосується всього: від дверних ручок і світильників до стільців і диванів. Втім, ви й самі навряд чи вважали б вдалим вибором який-небудь прованс. Пам'ятайте, що класика актуальна в усі часи. З іншого боку, ніхто не обмежує вас в сміливості рішень.

Хочете слідувати трендам — ​​вибирайте лофт. Цей стиль вдало поєднує солідність і оригінальність. Світла і вільного простору — максимум, декоративних надмірностей — мінімум. Важливу роль відіграє непомітні, але якісні меблі, що мають добротні матеріали та прості форми. Кольори приглушені, проте допустимі і яскраві акценти.

Як створити дизайн-проект ремонту офісних приміщень?

Ремонт за авторським дизайн-проектом чудовий ще й тим, що ви заздалегідь знаєте, яким буде результат. Схематичні плани залиште технічним проектувальникам, а начерки — ледачим або недостатньо досвідченим дизайнерам. Звертаючись до професіонала, ви отримуєте точну 3D-візуалізацію ідеї.

Врахуйте, що допомога професійного дизайнера в офісі не виключає вашої участі. Адже концепція виникає не на порожньому місці. Ви краще знаєте, до якого іміджу прагне компанія, в чому специфіка вашої роботи і яких рішень вимагає інтер'єр. Кращий дизайн-проект — це ваш досвід, помножений на талант його автора.

Що дає вам дизайнерський ремонт в офісі?

Якщо все зроблено правильно, витрати обернуться інвестиціями. І не тільки іміджевими. Адже, де солідний вигляд, там і контракти. А значить, і прибуток. Додайте до цього ріст ефективності співробітників, які влаштувалися на нових ергономічних меблях, і свіжі враження від інтер'єру. Словом, вам є заради чого постаратися.

Фото ескізу кімнати

Поділитися з друзями: