0
В корзині немає товарів

Дизайн офісу, орієнтований на людину

Коли ви заходите в робочий офіс, на що звертаєте увагу в першу чергу? Швидше за все, ви не замислюєтеся про дизайн простору — розташування столів, шаф і офісних стільців. Проте, зручність і комфорт відіграють першочергову роль і вам варто звернути на це увагу. Яке освітлення в приміщенні? На якій відстані знаходиться монітор? Чи зручне у вас крісло? Від відповідей на ці питання безпосередньо залежить ваш психоемоційний і фізичний стан протягом усього дня.

Всі ці речі прямим чином впливають на вашу продуктивність і, відповідно, успіх і процвітання компанії. Гармонійне робоче середовище створюється уважними роботодавцями, які прислухаються до своїх співробітників. І це основа дизайну, орієнтованого на людину.

Ваш офісний простір

Тільки уявіть – ви в темному кабінеті з похмурими шафами, сидите на незручному стільці без підтримки спини, що нереально скрипить. Весь день, з ранку до вечора, ви дивитеся у свій монітор, і єдиний раз, коли ви бачите своїх колег – це той момент, коли ви вибігаєте випити чашечку кави та перекусити в обід… На жаль, така картина – поширене явище.

Все це схоже на відому цитату дизайнера меблів Роберта Проста: "Сьогоднішній офіс – пустка. Він вбиває талант, блокує досягнення. Це щоденна сцена невиконаних планів і невдалих стартів." Такі офісні приміщення зустрічаються на кожному кроці. Їм не вистачає упорядкованості, індивідуальності, функціональності та світла.

Що ж нам потрібно? Ми хочемо бути щасливими на роботі! 

Згідно з дослідженням, 70% офісних співробітників згодні з тим, що почуття щастя є невід'ємним елементом на роботі. Звичайно, люди щасливі, коли їм затишно, коли їх навколишнє середовище зосереджується на чотирьох основних потребах: психічній, духовній, фізичній та емоційній.  Ці орієнтовані на людину ідеї та елементи дизайну підвищують цінність офісу. Головне — реалізувати наступні концепції:

  1. Спільнота – меблі для колективної роботи дозволяють нам збиратися разом. Ми проводимо мозковий штурм, пізнаємо один одного і відчуваємо, що ми інвестуємо щось нове в життя один одного. Почуття спільності на роботі породжує довіру до роботодавця та колег. Адже ми – команда!
  2. Ергономіка. Регульовані по висоті стільці є інструментами, які дають можливість залишатися здоровими та бадьорими на роботі. 
  3. Рівень шуму – підтримуйте тишу у вашому офісі. Не всі люди добре працюють під музику або гучні розмови. Багатьом з нас вкрай потрібна тиша, щоб зосередитися. Поважайте навколишніх і вони віддячать вам тим же.
  4. Природа. Принесіть рослини на робоче місце. Зелень оживляє робочий простір, робить його більш привабливим і допомагає зменшити стрес.

На жаль, більшість сьогоднішніх офісів націлені в першу чергу на досягнення прибутку. І тільки в другу чергу враховуються потреби людей, які там працюють. Але їх незадоволеність роботою навряд чи сприяє росту та просуванню компанії. 

Замисліться над цим і почніть з найважливішої деталі вашого робочого місця — правильного крісла. Необхідно вибрати офісне крісло з ергономічними функціями. Адже ви проводите в такому положенні понад 40 годин на тиждень!

KULIK SYSTEM пропонує такі крісла в різному ціновому діапазоні. Наприклад, такі, як Classic, Galaxy, Elegance  – для ширшого кола споживачів, а Diamond, Monarch — вищого VIP-класу, більше підійдуть керівникам, директорам і власникам бізнесу.

Завдяки досвідченим конструкторам і дизайнерам, крісла:

  • знімають напругу з шийного відділу хребта;
  • коригують поставу грудного відділу хребта;
  • здійснюють підтримку в області попереку;
  • підтримують правильне положення тазу;
  • забезпечують циркуляцію повітря.

Дизайн, орієнтований на людину, — це продуманий до дрібниць простір, який дарує бажання працювати продуктивно, із задоволенням і максимальною віддачею. 

Ніхто не говорить, що робота повинна бути оазою, де у кожного власний ді-джей, масажист і окремий номер з ліжком. Однак пам'ятайте, коли ви задоволені своїм робочим місцем, рівень стресу мінімізований, ви з радістю перебуваєте в офісі та щасливі бути частиною компанії. В такому випадку ви зможете принести компанії набагато більше користі та допомогти їй досягти бажаних висот.

І якщо деяким співробітникам не вистачає рослин і зручних меблів – чому б не купити дерево фікуса і якісне крісло KULIK SYSTEM?

Задоволений колектив – прямий шлях до процвітання компанії!


Поділитися з друзями: