0
В корзині немає товарів

Новинка в світі офісних ергономічних крісел – CROCO від KULIK SYSTEM

Компанія KULIK SYSTEM, не припиняючи дивувати розкішшю дизайну і прагненням до досконалості, презентує ексклюзивне ергономічне крісло CROCO, колекції RAPTOR.

Нова модель CROCO — це втілення шляхетності та вишуканості. На її створення, провідних дизайнерів KULIK SYSTEM, надихнув первозданний світ диких джунглів. Ласкаво просимо в долину Амазонії — туди де починається історія CROCO. Тут потрібна твердість характеру, непохитність і харизма.

Ви скажете, що це далеко. Так, але відчуття дикої природи тепер зовсім поруч. Вони притаманні особистостям з яскравою індивідуальністю, сміливою хваткою і цілеспрямованою експресивністю. Тим, хто знайшов своє місце в кам'яних джунглях мегаполісу.

З офісним ергономічним кріслом CROCO. Ви займете гідне місце, з якого можна керувати та випромінювати силу характеру. Готуйтеся до нових завоювань і зустрічі з екзотичною культурою комфорту.

Ексклюзивна обробка з перфорованої натуральної шкіри в поєднанні зі шкірою крокодила дозволить на собі відчути неймовірну силу і величезну могутність лідера.

М'який блиск шкіри рептилії досягається шляхом її полірування на шліфувальних кругах з бурштину. Кожен шов виконаний вручну і є справжнім витвором мистецтва. Висока якість обробки лише підсилює передчуття перемоги.

Розташувавшись в кріслі CROCO, Ви поринете у світ комфорту і релаксу, відчуєте турботу запатентованої фірмової ергономіки KULIK SYSTEM, а також прилив життєвих сил і енергії.

Новинка від компанії KULIK SYSTEM стане візитною карткою свого володаря і неодмінним атрибутом його досягнень!

CROCO от KULIK SYSTEM

Поділитися з друзями: