0
В корзині немає товарів

Добре працює той, хто працює в здоровому комфорті

Життя сучасного офісного співробітника вимагає максимальної концентрації, уважності до деталей і підвищеної продуктивності. Все важче стає зосереджуватися на поставлених завданнях. До того ж сидячий спосіб життя вносить свої корективи та негативно впливає на працездатність.

Ні для кого не секрет, що в сидячому положенні найбільше навантаження припадає на поперековий відділ хребта. Коли ми сидимо, вага тіла практично повністю переміщається в область попереку, і при тривалому сидінні в одному і тому ж положенні, ми починаємо відчувати дискомфорт або навіть біль. В такому стані зосередитись стає все складніше і практично неможливо. Починають турбувати болі в спині, шиї, плечах і руках, розвивається остеохондроз шийного відділу хребта. До того ж збільшується кількість пропущених робочих днів по непрацездатності та ростуть відповідно збитки роботодавця.

Ергономічні меблі KULIK SYSTEM — це результат багаторічних досліджень в області комфорту та ергономіки. Офісні крісла KULIK SYSTEM з запатентованою фірмовою ергономікою розроблені з урахуванням анатомічної будови людини, точно повторюють контури тіла, покликані зняти навантаження з хребта, запобігти передчасній втомі м'язів і створити додатковий комфорт. Це ідеальний друг офісного співробітника, з яким робочий час пролетить непомітно і продуктивно.

Для комплексного рішення в облаштуванні ергономічного робочого місця, фахівці в області ергономіки рекомендують використовувати регульований за висотою стіл. Це дозволить зняти втому в області грудного відділу, передпліччя і зап'ястя, а також отримати повноцінний комфорт. Комбінація стилю, строгості форм і ергономіки створять ідеальне робоче місце.

KULIK SYSTEM — розумні ергономічні меблі з турботою про вас і ваш доході!


y4namstxj-sfjfbk5i_vxwjdaxi.jpeg

Поділитися з друзями: